AutokuljetuksetTeamlogistics tarjoaa rahdin autokuljetukset. Kuljetamme myös vaativat lastit. Lasti toimitamme mahdollisimman nopeasti.

LentorahtiLentokuljetus on nopein kuljetusvaihtoehto. Lentojen säännöllisyys mahdollistaa toimituksen tarkan ajankohdan suunnittelemisen.

VarastointipalvelutVarastologistiikka on tärkeä osa tavarankäsittelyä. Palveluittemme avulla voitte optimoida kustannukset ja kuljetusajankohdat. Meillä on tehokas varastointijärjestelmä, mikä on korkeatasoista varastointipalvelua.

TullausTulli käsittelee jokaista rajan yli kuljetettavaa tavaraerää. Me hoidamme Teitä varten kaikki tavarankuljetukseen liittyvät asiakirjat.

SäiliökontitSäiliökontti on nestemmäisten aineiden kuljetukseen tarkoitettu säiliön tyyppi, jolla on tavallisen merikontin kokoinen kestävä matallikehikko.

LaatumerkkiSäiliömme pestään ja puhdistetaan parhaimmissa Euroopan ja Venäjän pesulaitoksissa. Säiliön siisteyttä ehdottomasti todistetaan pätevällä puhdistustodistuksella, johon asiakas voi perehdyttää ennen lastausta.

Lisää:

Laivalipun varausAutamme varaamaan laivalippuja kuorma-autoille Suomen ja Viron, Ruotsin ja muiden Euroopan satamien välisille reitille nopeasti ja vaivattomasti 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa.

VarastointipalvelutVarastologistiikka on tärkeä osa tavarankäsittelyä. Palveluidemme avulla voitte optimoida kustannukset ja kuljetusajankohdat. Meillä on tehokas varastointijärjestelmä, mikä on korkeatasoista varastointipalvelua.

Teamlogistics Oy on luotettava huolitsija Suomessa

Teamlogistics on eurooppalainen logistiikkayhtiö, jolla on 10 vuotta kokemusta kansainvälisistä kuljetuksista, huolinnasta, tulliasiakirjojen laadinnasta.

Teamlogistics: teemme työtä tehokkaasti.

Suomi on mainio lähtöpaikka tavaralähetyksille mihin tahansa määräpaikkaan.

Suomen sijainti ulkomaankauppaan näkökulmasta on hyvin edullinen. Suomi on tärkeimpiä kauttakulkumaita Euroopasta, USA:sta, Kaakkois-Aasiasta ja Latinalaisesta Amerikasta kuljetettaville tavaroille.

Meillä on toimipaikat kahdessa Suomen suurimmassa satamassa: Helsingin Vuosaaressa ja HaminaKotkassa. Nämä sijaintipaikat edistävät monipuolisia palveluita, joita me tarjoamme tullakseemme luotettava partnerinne Kaakkois-Suomessa.

Palvelumme yhdistää maita ja mantereita

Voitte tilata kansainvälisen kuljetuksen ja käydä läpi yksityiskohtia Teamlogistics-asiantuntijoiden kanssa puhelimitse: +358 44 257 52 50

Tärkein tehtävämme

Tärkein tehtävämme on toteuttaa nopea, tehokas ja huolellinen kuljetus kohdepaikalle. Meidän asiantuntijatiimi suunnittelee Teitä varten päteviä ja tehokkaita ratkaisuja, ottaen huomioon kaikki ominaisuudet ja yksityiskohdat.
Pyrimme sellaiseen ratkaisuun, joka ei vie asiakkalta paljon aikaa ja rahaa, sekä hyödynnämme eri kuljatusvälineiden etuja.

TeamLogistics – optimaalinen sijainti tavaranlähetyksille Suomeen, Venäjälle ja Eurooppaan.

RATKAISEMME LOGISTIIKKAONGELMANNE!

Miksi valita meidät?

Meidän toimipaikat sijaitsevat Suomen pääsatamissa Helsingin Vuosaaressa ja HaminaKotkassa. Päätoimistomme on 35 km Venäjän rajalta. Helsingin toimipaikka satama-alueen lähellä. Kaikki se mahdollistaa, että hoidamme logistiikkaongelmia nopeasti, säästämme asiakkaitemme aikaa ja vähennämme kustannuksia.

Olemme Suomen tullin asiakas. Meillä on pankin tullitakaus ja omat sinetit, joiden avulla voimme laatia T1-asiakirjat ilman käyntiä tullin toimipaikoissa ja tullata Venäjältä, Kiinasta, Amerikasta Suomeen saapuvat tavarat nopeasti. Meillä on myös nimileima ja tullin lupa vahvistaa T2L-asiakirjat ilman tulliviranomaisia. Edustamme asiakasta tullissa.
Hoidamme kaikki rahdin matkaan liittyvät asiat.

Meilla asioidaan venäjäksi, suomeksi ja englanniksi. Olemme hyvin perehtyneet Euroopan, Aasian ja Venäjän työkäytäntöihin ja osaamme hoitaa asiat eri maiden vaatimukset huomioon ottaen.

Meillä ei ole jäykkiä rutiiniratkaisuja: jokaisen tilauksen käsittelemme huolellisesti ja tarkasti. Teemme parhaamme, että asiakas saisi meiltä korkeatasoisia palveluita kohtuullisella hinnalla.

Voitte aina ottaa meihin yhteyttä ja saada logistiikkaneuvontaa ja –tukea tuonti-/vientiasiakirjoihin, vakuutukseen, varastointi- ja kuljetusominaisuuksiin sekä muissa kuljetusalaan ja tavaranhankintaan liittyvissä asioissa.

Meidän huolintavastuuvakuutus on 200 000 euroa

Hoidamme asiakirjoja nopeasti ja tunnollisesti. Laadimme asiakirjat IVY:stä/IVY:hyn ja Euroopasta/Aasiasta, Eurooppaan/Aasiaan meneville rahdeille. Ette joudu itse asioimaan tulliviranomaisilla tai muissa laitoksissa. Tarvittaessa laatimme Suomessa valmistetuille tavaroille alkuperäistodistukset.

Olemme kuljettaneet lasteja ympäri maailmaa jo 10 vuotta. Suoritamme kaikenlaisten tavaroiden kuljetuksia sekä osaamme täyttää mitkä tahansa hankinta-, kuljetus- ja varastointivaatimukset.

Ahkeralla suunnittelulla löydämme tavarallenne optimaalisen reitin. Reitin valinan osaamme loogisesti suunnitella. Asiakas aina tietää, missä tavara on ja milloin se saapuu jokaiseen reitin kohtaan.

348

Reittisuunnittelu

4400

Rahtia toimitettu

845

Tyytyväisiä asiakkaita

2400

Kahvikuppia

Kiitoksia kumppaneillemme:

partner 1 partner 2 partner 3 partner 4 partner 5 partner 6 partner 7 partner 9 partner 10 partner 11

Office Helsinki:

Komentosilta 1, office G341
00980 Helsinki, Finland

+358 (0) 44 257 52 50

office@teamlogistics.fi

Office Hamina:

Satamantie 4, office 1217
49460 Hamina, Finland

+358 (0) 50 574 64 88

office@teamlogistics.fi

TeamLogistics Oy

logo